Φωτιά Χαλκιδική Τωρα / Χαλκιδική-ΤΩΡΑ: Δύο πυρκαγιές σε Ν. Μαρμαρά | Cityportal.gr / Μετά από τους κεραυνούς που πλήττουν τις τελευταίες ώρες τη χαλκιδική φωτιές έχουν ξεσπάσει απόψε το βράδυ τετάρτης (11/8) στη

Φωτιά Χαλκιδική Τωρα / Χαλκιδική-ΤΩΡΑ: Δύο πυρκαγιές σε Ν. Μαρμαρά | Cityportal.gr / Μετά από τους κεραυνούς που πλήττουν τις τελευταίες ώρες τη χαλκιδική φωτιές έχουν ξεσπάσει απόψε το βράδυ τετάρτης (11/8) στη. Κοινωνία πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή της σιθωνίας στη χαλκιδική. Φωτιά σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής. 3:50 μμ πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Αρχική » νεα » φωτια τωρα:

Πυρκαγιά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης - ΤΩΡΑ
Πυρκαγιά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης - ΤΩΡΑ from media.enikos.gr
5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020. Κοινωνία πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή της σιθωνίας στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον οικισμό. Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στην περιοχή της φούρκας στη χαλκιδική όπου βρίσκεται σε εξέλιξη φωτιά σε δασική έκταση. Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, κατοικίες δεν. Νέα τρίτη φωτιά στη χαλκιδική. Φωτιά στη φούρκα (βιντεο) σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά στην φούρκα της χαλκιδικής, η οποία ξέσπασε σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από κεραυνό.

4:39 μμ, παρασκευή 30 οκτ 2020 4:39 μμ, παρασκευή 30 οκτ 2020.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής. Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στην περιοχή της φούρκας στη χαλκιδική όπου βρίσκεται σε εξέλιξη φωτιά σε δασική έκταση. Μεγάλη φωτιά τωρα στη χαλκιδική. Σάββατο, 10 ιουλίου 2021, 10:30. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Μετά από τους κεραυνούς που πλήττουν τις τελευταίες ώρες τη χαλκιδική φωτιές έχουν ξεσπάσει απόψε το βράδυ τετάρτης (11/8) στη Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54.

Φωτιά σε δασική έκταση στον ταξιάρχη χαλκιδικής. Κοινωνία πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή της σιθωνίας στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54. 4:39 μμ, παρασκευή 30 οκτ 2020 4:39 μμ, παρασκευή 30 οκτ 2020. Η φωτιά καίει σε δύσβατη περιοχή ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν μέχρι στιγμής 28 πυροσβέστες με 10 υδροφόρα οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος ενώ από αέρος.

Πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο - ΤΩΡΑ
Πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο - ΤΩΡΑ from media.enikos.gr
Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η. Φωτιά τωρα στην χαλκιδική 4 αυγούστου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική περιοχή νότια του ταξιάρχη χαλκιδικής. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Μεγάλη φωτιά τωρα στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Φωτιά σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σάββατο, 10 ιουλίου 2021, 10:30. Μεγάλη μάχη αυτή την ώρα στη σιθωνία χαλκιδικής μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγα λεπτά πάνω από τη τορώνη χαλκιδικής, μεταξύ πρώτης και δεύτερης εισόδου για το χωριό, στο ορεινό τμήμα του δρόμου. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής. Φωτιά τωρα στη nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής 11 ιουλίου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Μεγάλη φωτιά τωρα στη χαλκιδική. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, πριν λίγο στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής και συγκεκριμένα στη φούρκα της κασσάνδρας κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 7 οχήματα. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής Καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον οικισμό. Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, κατοικίες δεν. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, πριν λίγο στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής και συγκεκριμένα στη φούρκα της κασσάνδρας κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 7 οχήματα. Μετά από τους κεραυνούς που πλήττουν τις τελευταίες ώρες τη χαλκιδική φωτιές έχουν ξεσπάσει απόψε το βράδυ τετάρτης (11/8) στη 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής

Χαλκιδική: Φωτιές σε Κασσάνδρα και Σιθωνία λόγω κεραυνών ...
Χαλκιδική: Φωτιές σε Κασσάνδρα και Σιθωνία λόγω κεραυνών ... from images32.inewsgr.com
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Νέα τρίτη φωτιά στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής. 3:50 μμ πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο δεύτερο πόδι χαλκιδικής, στο δήμο σιθωνίας, κοντά στην παραλία της τριστινίκας. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Συγκεκριμένα φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε δασική έκταση στον ταξιάρχη χαλκιδικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. Αρχική » νεα » φωτια τωρα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. 1:36 μμ κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική περιοχή νότια του ταξιάρχη χαλκιδικής. Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, κατοικίες δεν. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων απειλεί ακόμα και κατοικίες στη σάρτη. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο δεύτερο πόδι χαλκιδικής, στο δήμο σιθωνίας, κοντά στην παραλία της τριστινίκας. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, πριν λίγο στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής και συγκεκριμένα στη φούρκα της κασσάνδρας κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 7 οχήματα.